Handige tips
& tricks blogstyle

Wil je wat inspiratie opdoen voor het inrichten van je nieuwe woning? Of verkoop je je huis en weet je nog niet op welke manier? De antwoorden op jouw vragen vind je hier. Tips over hoe je je huis zelf verkoopt zonder de kosten van een makelaar? Neem zeker eens een kijkje!

Blogartikels

Blogposts van December 2019. Bekijk alle posts

Hoe bereken ik de bewoonbare oppervlakte van mijn woning?

Wat met de zolder, garage en schuine muren?

Sta je op het punt je woning te verkopen, dan moet je de bewoonbare oppervlakte berekenen. Hoe je dat doet? Welke ruimtes je mag meerekenen en welke niet? Hoe je schuine wanden opmeet? Wij geven een antwoord op al je vragen.

Lees meer

Gepubliceerd op 30/12/19

Wij komen naar je toe!

Infosessies: Hoe verkoop ik m'n huis zelf?

Van plan om je huis te verkopen zonder makelaar? Wij komen naar je toe! In januari organiseert soldandset.be verschillende infosessies overal in Vlaanderen. Advies en tips om je woning zelf te verkopen en dat helemaal gratis! Ontdek snel in welke steden je ons kan terugvinden.

Lees meer

Gepubliceerd op 24/12/19

Kangoeroewonen in Vlaanderen

Wat betekent kangoeroewonen?

Kangoeroewonen, het is een vorm van samenwonen dat alsmaar populairder wordt. Je kiest dan bewust om voor een langere periode samen te wonen onder één dak. Eén van de bekendste vormen is ‘zorgwonen’, waarbij een oudere persoon of iemand met een beperking gaat inwonen bij familie. Vaak is het een creatieve oplossing voor wanneer een familielid hulpbehoevend wordt, maar toch voldoende zelfstandigheid wenst te behouden. 

Lees meer

Gepubliceerd op 04/12/19

Online tegen elkaar opbieden voor een huis?

Vastgoed op online biedplatform raakt bijna dubbel zo snel verkocht als normaal

Online bieden op een boekenkast of op een schilderij, het gebeurt wel vaker. Maar sinds kort wint ook online bieden op een huis aan populariteit in Vlaanderen. Vooral dertigers zijn er niet vies van. En opvallend: ook al is het voor velen de belangrijkste aankoop in hun leven, het gaat allemaal een stuk sneller dan bij een “klassieke” aankoop. Zes op de tien woningen die voor het eerst op de woningmarkt komen, worden binnen de maand verkocht op soldandset.be. Dat is bijna dubbel zo snel als normaal. Dat alles blijkt uit de eerste jaarresultaten van soldandset.be, een initiatief van Dewaele Vastgoedgroep dat het online biedplatform vorig jaar uit de grond stampte.

Lees meer

Gepubliceerd op 25/11/19

Wij komen naar je toe!

Infosessies: Hoe verkoop ik m'n huis zelf?

Van plan om je huis te verkopen zonder makelaar? Wij komen naar je toe! In december organiseert soldandset.be verschillende infosessies overal in Vlaanderen. Advies en tips om je woning zelf te verkopen en dat helemaal gratis! Ontdek snel in welke steden je ons kan terugvinden.

Lees meer

Gepubliceerd op 21/11/19

Resultaten per pagina:
5
1 - 5 van 60