Algemene voorwaarden

Om zo transparant mogelijk mee te geven wat de voorwaarden zijn van het gebruik van het soldandset.be platform hebben we hieronder een overzicht gemaakt van de verschillende voorwaarden voor zowel de verkoper als de koper. De volledige algemene voorwaarden kunnen hier nagelezen worden.

Hier volgt een overzicht van de contractuele rechten en plichten waarmee een koper die zijn woning via het platform van soldandset.be koopt zich akkoord verklaart:

soldandset.be is een vastgoedplatform van Dewaele Vastgoedgroep en is officieel erkend als BIV-makelaar in België onder het nummer 207 218.

1. Registratie
2. Spelregels biedingen
3. Einde biedperiode
4. Veilingfee
5. Ondersteuning
6. Exclusiviteit

1. Registratie

Bij alle panden die via soldandset.be te koop worden aangeboden, wordt gewerkt met een biedplatform. Om te kunnen deelnemen aan het biedplatform moet je geregistreerd zijn met een geldig e-mailadres en geldig gsm-nummer. Elk pand heeft een richtprijs. Gedurende de periode dat het biedproces loopt, kan elke geregistreerde gebruiker biedingen uitbrengen.
Algemene voorwaarden

Om jouw ervaring op onze website zo gemakkelijk mogelijk te maken verwerkt Dewaele Vastgoedgroep jouw gegevens en bewaart ze jouw voorkeuren. Zo kun je op elk moment de draad weer oppikken. Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies. Door op ‘Ik ga akkoord’ te klikken of gebruik te blijven maken van deze website en onze diensten, ga je akkoord met de privacy policy, die ook de cookie policy bevat.