4 tips voor de plaatsing van je verkoopbord

4 tips voor de plaatsing van je verkoopbord

Bereik zoveel mogelijk voorbijgangers

Staat of hangt er nog geen verkoopbord voor jouw deur? Breng daar maar snel verandering in! Zo’n bord met “te koop” is de beste manier om voorbijgangers te laten weten dat jouw huis in de aanbieding is. En wist je dat een groot percentage woningen verkocht wordt aan mensen binnen een straal van 5 km? Benut dus zeker deze vier tips voor de ideale plaatsing van jouw verkoopbord.

 

1. Dicht bij de weg

De beste plek voor jouw verkoopbord is zo dicht mogelijk bij de rijbaan. Zeker als je een lange oprit hebt of je gevel schuilgaat achter een dikke laag groen, gaat je aankondiging anders al snel verloren. Staat het daarentegen vlak bij de weg, dan springt het meteen in het oog bij wandelaars, fietsers én automobilisten.

 

2. In een opvallende kleur

Hoe sneller voorbijgangers het verkoopbord in de gaten krijgen, hoe beter. Kies daarom voor een opvallende kleur. Daardoor springt je bord al vanop grote afstand in het oog en vergroot je jouw kansen op een snelle verkoop.

 

3. Vermeld je telefoonnummer

Allemaal goed en wel dat de mensen weten dat je huis te koop staat, maar als ze jou vervolgens niet kunnen bereiken, heb je daar weinig aan. Vergeet dus zeker je telefoonnummer of e-mailadres niet te vermelden op je verkoopbord.

 

4. Zoek een drukkerij online

Google simpelweg even “reclameborden” en je vindt een hele resem drukkerijen die aan democratische prijzen jouw publiciteitsbord kunnen voorzien. Je hoeft enkel je design aan te leveren of op hun website op te maken en de rest doen zij! Laat die kandidaat-kopers maar komen!

 

Veel geïnteresseerden? Lees dan ook hoe je een geslaagde kijkdag organiseert. 

Om jouw ervaring op onze website zo gemakkelijk mogelijk te maken verwerkt Dewaele Vastgoedgroep jouw gegevens en bewaart ze jouw voorkeuren. Zo kun je op elk moment de draad weer oppikken. Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies. Door op ‘Ik ga akkoord’ te klikken of gebruik te blijven maken van deze website en onze diensten, ga je akkoord met de privacy policy, die ook de cookie policy bevat.